Thai portaal

Pech onderweg naar vakantie, wat nu?

Geplaatst op

Op vakantie gaan, dat doe je natuurlijk om tot rust te komen. Er even lekker tussenuit gaan en de batterij volledig opladen, wie wil dat nou niet? Om dit te kunnen realiseren is het natuurlijk niet de bedoeling dat je pech onderweg krijgt, maar helaas kan dit toch echt voorkomen. Sta jij met de auto langs de weg en ben je benieuwd wat je nu moet doen? Dan kunnen wij hier een duidelijk antwoord op geven. In zo’n situatie zal je namelijk de pechhulp moeten bellen. Hopelijk ben je goed verzekerd en word je meteen geholpen zonder dat hier veel kosten bij komen kijken. Is jouw auto total loss verklaard en vraag je je af wat men doet met schade auto’s? Dan is de informatie uit dit artikel uitermate geschikt voor jou. We vertellen je onderstaand wat je met schadeauto’s kunt doen.

Repareren en verkopen van schade auto’s

Heb je de beschikking over schade auto’s die niet helemaal total loss zijn, dan zou je deze nog kunnen repareren en verkopen. Belangrijk is om goed te bepalen hoe duur de reparatie gaat zijn en hoeveel geld je vervolgens nog voor de auto kunt krijgen. Bekijk dit goed want het zou natuurlijk zonde zijn als je verlies maakt, dan had je de auto beter kunnen laten slopen.

Verkoop onderdelen

Wat veel mensen doen met schade auto’s, is goed kijken naar welke onderdelen nog bruikbaar zijn en deze vervolgens verkopen. Sommige onderdelen vertegenwoordigen nog best wel wat waarde en op deze manier kan je nog wat geld aan de auto verdienen. Je kunt de onderdelen zelf verkopen of contact opnemen met autodemontagebedrijven die geïnteresseerd zijn in het overnemen van de bruikbare onderdelen.

Auto naar de sloop

Schade auto’s die echt helemaal af zijn kunnen het beste naar de sloop gebracht worden. Hier kan men nog wat met het metaal en andere recyclebare materialen. Zo krijg jij ook nog wat geld voor de auto. Aan te raden is om op zoek te gaan naar een betrouwbare aanbieder die een eerlijke prijs geeft voor het metaal en de andere materialen die recyclebaar zijn.

Gerelateerde berichten

Over ons

Thailand is een must-visit vakantiebestemming. Van de prachtige stranden tot het heerlijke eten en de rijke cultuur, er is voor ieder wat wils. Zorg ervoor dat je voldoende tijd neemt om dit prachtige land te verkennen! Wij vertellen er meer over, lees onze publicaties!

Contactgegevens

Via info @ thaiportal.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden