Thai portaal

Thai Portal

Ga naar Thailand!

Thailand is echt een geweldig vakantieland! Het heeft alles wat je zoekt in een vakantie – prachtige stranden, lekker eten, een rijke cultuur en vriendelijke mensen. Een van de grootste trekpleisters van Thailand zijn de stranden. Het water is kristalhelder en het zand is zacht en wit. Ik zou zeker aanraden om een ​​bezoek te brengen aan het eiland Phuket, waar je adembenemende stranden hebt zoals Patong Beach en Kata Beach. Maar ook Krabi is een echte aanrader, daar kun je heerlijk eilandhoppen en genieten van de prachtige natuur.

Laatste nieuws

Geplaatst op

Erotisch vertier nodig? Dit kun je doen!

Ben je op zoek naar een unieke manier om je volgende bijeenkomst wat pittiger...

Geplaatst op

De leukste kampeerplekken in Nederland

Kamperen in Nederland biedt een geweldige manier om de natuur te verkennen, te...

Amsterdam West heeft veel te bieden op culinair gebied, en een bezoek aan een...

Heerlijk eten

Een ander hoogtepunt van Thailand is het heerlijke eten. Van pad thai tot groene curry, er zijn zoveel smaken om te proberen. En als je avontuurlijk bent, kun je zelfs insecten proberen! Ik raad aan om lokale markten te bezoeken om de echte Thaise smaken te proeven. Als je geïnteresseerd bent in cultuur, dan is Thailand ook een geweldige bestemming. Bangkok heeft prachtige tempels, zoals de Wat Phra Kaew en de Wat Arun, die je echt niet mag missen. En als je de kans krijgt, is het leuk om te leren hoe je Thaise gerechten kunt koken of de traditionele Thaise massage te ervaren. Tot slot zijn de mensen in Thailand zo vriendelijk en gastvrij. Je voelt je altijd welkom en ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je een geweldige tijd hebt.

 

Over ons

Thailand is een must-visit vakantiebestemming. Van de prachtige stranden tot het heerlijke eten en de rijke cultuur, er is voor ieder wat wils. Zorg ervoor dat je voldoende tijd neemt om dit prachtige land te verkennen! Wij vertellen er meer over, lees onze publicaties!

Contactgegevens

Via info @ thaiportal.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden